Remonttilaina unelmien kodin remontointiin

Remonttilaina on yksi niistä lainoista, jota ei kannata ottaa ennen mahdollisimman laajaa kilpailutusta. Eri lainantarjoajien kuluissa ja koroissa kun on valtavia eroja. Säästä siis sinäkin lainakuluissa ja kilpailuta ne pienemmäksi Lainvertailu.fi -palvelun kautta. Me kun kilpailutamme puolestasi lukuisia eri lainantarjoajia, aina 60 000 € saakka vain yhdellä hakemuksella!

Remonttilaina

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Edullista remonttilainaa kotisi ja taloutesi parhaaksi

Lainavertailu.fin kautta löydät aina markkinoiden edullisimmat ja reunaehdoiltaan parhaat remonttilainat. Olitpa sitten remontoimassa koko kotia, tai uudistamassa vain keittiön tai kylpyhuoneen ilmettä.

Kun annat meidän kilpailuttaa lainat puolestasi, pääset aloittamaan unelmiesi kodin remontoinnin mahdollisimman pian – lainapäätöksen saaminen vie vain muutaman minuutin, jonka jälkeen voit hakea samantien edullisinta lainaa sinulle parhaiten sopivalta luotontarjoajalta, pankilta tai rahoituslaitokselta. Vertailu ei kuitenkaan sido sinua vielä lainan ottamiseen, joten kilpailuta sinäkin huoletta remonttilainasi sivustomme jo tänään!

Lainanhakijan edellytykset

Lainavertailu.fi -palvelua käyttävän lainan hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias suomalaisen henkilötunnuksen omaava Suomen kansalainen, jolla on maksuhäiriömerkinnöistä puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot (esim. eläke tai palkka). Lainaa voi hakea tarpeen mukaan jopa 60 000 € saakka, mutta lainantarjoajat arvioivat tarjoamansa lainasummat sekä lainaehdot aina hakijakohtaisesti, perustaen lainatarjoukset hakijan ajantasaisiin taloustietoihin. Lainan hakeminen onnistuu tarvittaessa myös rinnakkaishakijan kanssa, jonka tiedot voidaan helposti lisätä lainahakemukseen.

Täytä lainahakemus

Rinnakkaishakijan avulla voit saada entistä suuremman lainan

Rinnakkaishakija eli toisin sanoen yhteishakija, on ensijaisen päähakijan rinnalla samaa lainaa hakeva henkilö. Näin ollen hänet kirjataan samaan lainasopimukseen toiseksi lainanottajaksi, usein suuremman lainasumman takaamiseksi. Rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa päähakijalle läheinen henkilö, eikä heidän tarvitse olla sukua keskenään tai asua samassa osoitteessa.