Lainojen yhdistäminen - yhdistelylaina pienentää lainakuluja

Monissa elämäntilanteissa lainaa voi kertyy useilta eri luotontarjoajilta ja rahoituslaitoksilta, jolloin korot sekä lainan hoitokulut muuttuvat helposti taloudelliseksi taakaksi. Tällöin lainojen yhdistäminen kannattaa! Yhdistelylaina antaa sinulle tilaisuuden maksaa vanhat velkasi pois ja näin ollen alkaa lyhentämään vain yhtä kuukausittaista lainaerää. Samalla kun säästät lainan hoitokuluissa huomattavasti rahaa! Kauttamme voit kilpailuttaa yhdistelylainatarjouksia jopa 60 000 € saakka.

Yhdistelylainat

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Miksi lainojen yhdistäminen ja yhdistelylainan ottaminen kannattavat?

Yhdistelylaina perustuu kaikkien lainojen yhdistämiseen ja sitä kautta koko taloudenhallinnan helpottamiseen, sillä sen avulla yhdistät useammat pienemmät lainat, luotot ja muut velat yhden ainoan kuukausierän alle. Suurempi laina tarjoaa myös usein huomattavasti edullisemmat lainakulut, kuin hajautetut ja pienemmät luotot.

Yhdistelylainan laina-aikaa voidaan halutessa myös pidentää, mikä auttaa omalta osaltaan laskemaan korkokuluja vielä huomattavasti pienemmäksi. Näin ollen useiden velkojen hallinnointi keskittyy vain yhteen lainaan, mikä auttaa sinua arjen talouden hallinnassa, tulevaisuuden suunnittelussa sekä kuukausittaisten lainakulujen pienentämisessä.

Yhdistelylaina sopii sinulle, jos..

  • Sinulla on lainan lisäksi luottokorttivelkoja.
  • Sinulla on useita lainoja, pikavippejä tai luottoja.
  • Haluat säästää lainojen ja luottojen kuukausimaksuissa.
  • Haluat maksaa vain yhtä lainanlyhennystä kuukaudessa.
  • Haluat välttää velkakierteen tai ylivelkaantumisen.
  • Suurin osa lainalyhennyksistäsi menee korkoihin.

Hae edullista yhdistelylainaa

Edullista lainaa suomalaiselta toiselle – Lainavertailu.fi