Paras lainavertailu - löydä vastaukset eniten kysyttyihin kysymyksiin

Kun etsinnässä on paras lainavertailu sivusto, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Ennen kilpailuttamista sinulla on kuitenkin varmasti useita kysymyksiä koskien lainoja, kulutusluottoja sekä lainanvertailupalveluamme. Näihin avoimiin kysymyksiin löydät vastaukset tältä sivulta, joka kannattaakin lukea läpi ennen markkinoiden edullisimpien lainojen kilpailuttamista!

  • Maksaako lainan hakeminen?

Lainaa voi hakea täysin maksutta, ilman sitoutumista.

  • Miksi valita Lainavertailu.fi?

Lainavertailu.fi on suomalainen lainavertailupalvelu, joka kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat luotonantajat, tarjotakseen sinulle markkinoiden parhaat lainatarjoukset. Palvelun käyttö on nopeaa ja helppoa – täytä lyhyt hakemus ja saat lainapäätöksen minuuteissa. Tarjoamme kulutusluottoja jopa 60 000 € saakka (maksimi yrityslainoissa 100 000 €) ja keräämme tarjouksia monelta eri luotonantajalta ja rahoituslaitokselta. Olemme myös läpinäkyvä yritys, jonka perusarvoihin kuuluu luotettavuus.

  • Sitooko lainapäätöksen saaminen lainan ottamiseen?

Ei sido. Kun saat lainapäätöksen sähköpostiisi, voit tarttua mielestäsi parhaaseen tarjoukseen tai unohtaa lainan hakemisen kokonaan. Sinä päätät otatko lainaa vai et, me vain tarjoamme parhaat luotonantajat ja lainaehdot sinun parhaaksesi.

  • Voiko lainavertailun tehdä kuka tahansa?

Ainoat vaatimukset lainan saannille ovat yli 20-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus sekä maksuhäiriöttömät eli puhtaat luottotiedot. Useimmat luotonantajat edellyttävät hakijoiltaan myös säännöllisiä tuloja, joista kysytään lisätietoa lainahakemuksessa.

  • Voiko Lainavertailu.fi:n kautta yhdistellä pienempiä lainoja yhdeksi?

Voit tottakai! Tällöin kannattaa hakea yhdistelylainaa, jonka ansiosta voit yhdistää pikavipit ja kulutusluotot sekä mahdolliset muut velat yhdeksi lainaksi. Näin ollen myös lainakorko sekä lainanhoitokulut pienenevät, kun maksat vain yhtä kuukausittaista lyhennyserää.

  • Voinko maksaa koko lainan aiemmin pois?

Kaikista lainan takaisinmaksua koskevista muutoksista kannattaa keskustella suoraan luotonantajan kanssa. Lainan maksu kokonaisuudessaan onnistuu kuitenkin yleensä vaikka yhdessä erässä, eikä korkoja tällöin tarvitse maksaa koko lainakaudelta. Korot kun perustuvat siihen aikaan, jolloin laina on ollut käytettävissä. Näin ollen ylimääräiset maksut vähentävät aina takaisinmaksuaikaa.

  • Mistä lainakustannukset koostuvat?

Lainavertailu.fi on täysin maksutonta palvelu, jonka käyttö ei sido sinua mihinkään. Jos kuitenkin päätät hakea jotakin sinulle tarjotuista lainoista, tarkat korkokulut löydät aina lainatarjouksesta. Pääsääntöisesti korkojen määrä riippuu tarjotun lainan suuruudesta sekä luotonantajan tekemistä talousarvioista.

  • Mitkä perusteet vaikuttavat lainan saantiin ja tarjotun luoton määrään?

Lainavertailu.fi tarjoaa lainaa jopa 60 000 € saakka. Tarjottavan lainan määrän päättää kuitenkin luotontarjoajat aina hakijakohtaisesti. Lainan saantiin ja määrään vaikuttaa varsinkin hakijan säännölliset tulot, kuten palkka tai eläke, sekä aiempi maksuhistoria. Sitoumukseton lainahakemus kannattaa kuitenkin aina tehdä, sillä sen perusteella näet suoraan, paljonko lainaa luotonantajat ovat sinulle valmiita tarjoamaan.

  • Mikä on yhteys- tai rinnakkaishakija?

Rinnakkaishakija, toisin sanoen yhteishakija, tarkoittaa henkilöä, joka voi hakea lainaa yhdessä päähakijan kanssa. Rinnakkaishakijan avulla lainatarjoukset ja lainojen reunaehdot ovat myös lähes aina entistäkin edullisemmat.

Kilpailuta lainasi maksutta ja sitoumuksetta – tarjoamme parhaat luotot ja reunaehdot