Paras lainatarjous hetkessä ja rahat tilille jopa samana päivänä

Paras lainatarjous löytyy aina nopeasti ja helposti kotimaisen Lainavertailu.fi sivuston kautta lainapalvelun avulla voit hakea yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kokeile nyt maksutonta lainapalvelua ja saat markkinoiden parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi hetkessä. Ja kun päätät tarttua johonkin sinulle tarjottuun lainaan, saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Paras lainatarjous

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Tee parhaiden lainatarjousten löytämisestä entistä helpompaa

Lainan kilpailuttaminen oli taannoin vaikeaa, sillä yhteyttä tuli ottaa erikseen jokaiseen markkinoilla olevaan lainantarjoajaan tai rahoituslaitokseen. Onneksi ajat ovat muuttuneet ja tänä päivänä voit hakea lainapalvelumme kautta minuuteissa useita lainatarjouksia vain yhdellä hakemuksella! Näin ollen voit helposti ja nopeasti vertailla jopa useita kymmeniä lainantarjoajia ilman ylimääräistä työtä. Lainatarjousten hakeminen ei myöskään sido sinua lainan ottamiseen, joten voit huoletta kilpailuttaa vaikka kaikki lainasi kerralla ja tehdä päätöksen lainan ottamisesta vasta tarjoukset nähtyäsi.

Luota kotimaiseen palveluun

Verkossa toimiva Lainavertailu.fi on luotettava ja täysin kotimainen lainapalvelu, jonka käyttö ei maksa sinulle mitään. Tästä syystä palveluamme käyttävät jo tuhannet suomalaiset, jotka etsivät aina markkinoiden edullisinta ja parasta lainatarjousta. Kilpailuttamalla kun voit tehdä säästöä esimerkiksi jo olemassa olevan lainan osalta niin korko- kuin myös kuukausittaisissa lainakustannuksissa jopa satojen eurojen edestä. Maksat vain vanhan lainan pois uuden, entistä edullisemman lainan avulla. Myös täysin uuden lainan ottaminen on helppoa – et tarvitse takaajia tai vakuuksia, vaan voit hakea luottoa arjen tarpeisiin, kunhan olet vähintään 20-vuotias Suomen kansalainen ja sinulla on säännölliset tulot.

Päätä itse lainasummat ja takaisinmaksuajat

Pääset myös itse määrittämään hakemasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan, olipa tavoitteenasi sitten hakea kulutusluottoa, remonttilainaa, matkalainaa tai vaikkapa lainojen yhdistämistä yhdistelylainalla. Kumppaneidemme myöntämät lainasummat vaihtelevat suuruudeltaan 500–60 000 euron välillä, pois lukien yrityslainat, joiden osalta lainasummat ovat sitäkin suurempia. Lainan takaisinmaksuaika taas vaihtelee yleensä 1–15 vuoden välillä.

Miksi lainavertailu kannattaa?

Kun etsinnässä on markkinoiden paras lainatarjous, löytää sen harvoin pelkällä tuurilla. Sen sijaan reunaehdoiltaan edullisimman lainan tai luoton etsintä edellyttäisi joko tuntien surffausta verkossa tai peräti yksitellen yhteyden ottamista useisiin eri  lainantarjoajiin. Lainapalveluamme käyttämällä saatkin useita etuja verrattuna perinteiseen lainojen kilpailutukseen:

  • Nopea palvelu ja vain yksi hakemus, jonka ansiosta säästät rutkasti aikaa.
  • Palvelun käyttö ei maksa sinulle mitään.
  • Kilpailuttamalla saat entistä todennäköisemmin lainaa.
  • Saat usein edullisemman lainan, kun pystyt vertailemaan eri lainantarjoajien reunaehtoja.

Kuluttajille sekä yrityksille tarjottavissa lainoissa on suuria eroja niin reunaehdoissa kuin myös korkokustannuksissa, riippuen eri lainantarjoajista. Tämä pätee myös pieniin arjen joustoluottoihin. Näin ollen kilpailuttamalla säästät aina selvää rahaa sekä hermojasi, kun pyydät lainatarjoukset yhdellä kertaa useilta eri palveluntarjoajilta!

Hae lainaa

Lainavertailu.fi – se paras kotimainen lainapalvelu