Lainavertailu - löydä paras lainatarjous ja säästä jopa satoja euroja

Usein hankintoja tehdessä vertaillaan eri tuotteita, niiden ominaisuuksia sekä hintoja keskenään ja valitaan itselle sopivin vaihtoehto. Myös lainaa hakiessa kannattaa vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia – lainavertailu voikin säästää lainakuluissa jopa satoja euroja! Vertailun merkitys on erittäin iso, sillä kalleimman ja halvimman lainatarjouksen erot ovat usein hyvinkin suuria. Ja kun käytät vertailuun maksutonta palveluamme, sinun tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus. Ilman sitoumuksia.

Lainavertailu

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Lainavertailun hyödyt näkyvät lompakossa

Ennen yhdenkään lainatarjouksen hyväksymistä, lainoja kannattaa vertailla tarkasti. Lainatarjousten erot voivat olla jopa satoja euroja, joten lainavertailun merkitystä ei voi kylliksi korostaa. Tästä huolimatta monet suomalaiset jättävät vertailun tekemättä ja tyytyvät esimerkiksi tutun pankin antamaan tarjoukseen. Lainan ottaminen on kuitenkin suuri taloudellinen päätös, joten lainatarjouksiin, -ehtoihin ja -kuluihin kannattaa perehtyä hyvin ennen tarjouksen hyväksymistä.

Kotimaisen Lainavertailu.fi-palvelun kautta lainojen vertailu onnistuu aina helposti ja nopeasti. Lainavertailu on vaivatonta, sillä hakemuksen täyttämisen jälkeen me hankimme sinulle useita lainatarjouksia puolestasi. Lainahakemuksen täyttäminen käy kätevästi verkossa muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit itse valita sähköpostiisi lähetetyistä lainatarjouksista sopivimman. Lainavertailu.fi -palvelun kautta saavutat lähes kaikki markkinoiden suurimmat ja pienimmät lainantarjoajat sekä säästät sievoisen summan rahaa. Lainojen vertailu on myös täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Näin ollen voit rauhassa vertailla eri tarjouksia ja valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Kolme syytä käyttää lainavertailua

Lainavertailu kannattaa seuraavista syistä:

  • Lainavertailun avulla selvität, mistä saat lainan kaikkein halvimmalla ja säästät rahaa.
  • Lainavertailun avulla hoidat lainanhakuprosessin yhdellä hakemuksella, eikä sinun tarvitse täyttää kymmeniä eri hakemuksia, joten myös aikaa säästyy.
  • Hyväksytty lainahakemus on todennäköisempi, kuin hakiessa lainaa yhdestä pankista.

Tee lainavertailu jo tänään

Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu nopeasti verkossa. Hakemukseen täytetään haluttu lainasumma, laina-aika sekä yhteystiedot ja muut pakolliset tiedot – hakemus on valmis vain parissa minuutissa. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjoukset sähköpostiisi jopa muutaman minuutin kuluessa. Lainavertailu käy siis hyvinkin ripeästi ja näppärästi Lainavertailu.fi -palvelussa, joka on kotimainen ja luotettava lainojen vertailu palvelu. Joten mitä vielä odotat, tee lainavertailu jo tänään ja säästä satoja euroja!

Tee lainavertailu

Lainavertailu.fi – se helpoin ja nopein lainapalvelu