Lainapalvelu pienentää lainakuluja

Lainapalvelu auttaa sinua saamaan entistä edullisemmat lainatarjoukset useilta eri pankeilta, rahalaitoksilta ja muilta luoton- sekä lainantarjoajilta. Kun siis haluat saada markkinoiden edullisimman lainatarjouksen, ota avuksesi kotimainen lainapalvelumme! Näin ollen sinun ei itse tarvitse ottaa yhteyttä erikseen jokaiseen luotontarjoajaan, vaan me teemme sen  yhdellä hakemuksella sinun puolestasi. Vieläpä nopeasti ja täysin maksuttomasti.

Lainapalvelu

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Lainapalvelun avulla löydät aina edullisimman lainan

Lainavertailu.fi on täysin kotimainen ja luotettava lainavertailupalvelu, joka toimii kilpailutusperiaatteella. Näin ollen sinä täytät yhden hakemuksen, jonka avulla me kilpailutamme puolestasi muutamassa minuutissa useita eri lainatarjouksia. Lainapalvelun kautta voit vertailla niin 500-70 000 euron vakuudettomia lainoja, kuin myös isompia yhdistely- ja remonttilainoja aina 60 000 € saakka. Oman palkkiomme saamme pankeilta ja luotonmyöntäjiltä, jonka vuoksi sinä pystyt käyttämään palveluamme täysin maksutta.

Lainatarjousten hakeminen lainapalvelun kautta ei sido sinua lainan ottamiseen. Näin ollen voit kilpailuttaa vaikka useampia lainoja täysin riskittä ja sitä kautta varmistaa, maksatko nykyisestä lainastasi liikaa kuluja ja korkoja yleiseen markkitilanteeseen nähden. Palvelumme avulla voitkin säästää lopulta jopa satoja euroja vuodessa, siirrettyäsi lainasi entistä edullisemman luoton alle. Lainapalvelua käyttämällä näet hyvinkin nopeasti ja helposti, mikä tarjotuista lainoista on sinulle se kaikkein edullisin. Samalla säästät tunteja arvokasta aikaasi, kun et joudu pyytämään jokaiselta luotontarjoajalta ja pankilta erikseen yksittäisiä lainatarjouksia.

Entistä helpompaa lainansaantia

Lainan saaminen on myös hyvinkin paljon todennäköisempää, kun pääset kysymään tarjouksia useammalta rahoituslaitokselta. Sillä kuten lainasummat, myös lainaehdot ja lainanhakijoille asetetut edellytykset vaihtelevat aina jonkun verran eri pankkien ja luotontarjoajien kesken. Isosta joukosta löydätkin aina todennäköisimmin juuri sen pankin tai rahoituslaitoksen, joka on valmis lainaamaan sinulle juuri tarpeidesi mukaisen lainasumman.

Lainapalvelu ei edellytä vakuuksia tai takaajia

Kaikki palvelumme kautta tarjotut lainat voidaan hakea ilman vakuuksia, takaajia tai rinnakkaishakijoita. Näin ollen et joudu hankkimaan jossain muualla vaadittuja omaisuus- tai henkilövakuuksia lainan saannin edellyttämiseksi. Rinnakkaishakijaa voidaan kuitenkin halutessa käyttää, esimerkiksi entistä suuremman yhdistelylainan takaamiseksi. Rinnakkaishakijan kanssa voidaan myös pienentää luottoriskiä, mikä usein tarkoittaa kuluiltaan ja koroiltaan entistä edullisempaa lainatarjousta. Lainapalvelun käyttöehdot edellyttävät kuitenkin hakijoilta vähintään 20-vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta sekä säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Suurin osa luotontarjoajista edellyttää myös, ettei lainanhakijan luottotiedoissa ole merkintöjä.

Lainan korot ja kulut lainapalvelussa

Lainapalvelu ei määritä yhdenkään lainatarjouksen kuluja, korkoja tai lainaehtoja, vaan toimii ainoastaan puolestasi lainatarjouksia keräävänä osapuolena. Näin ollen lainan tarjoajat kirjaavat aina omat lainaedot, -kulut ja -korot selkeästi lainatarjoukseen, joihin pääset tutustumaan lainahakemuksen täyttämisen jälkeen. Yleensä kulut ovat myös sitä pienemmät, jos pystyt osoittamaan tienaavasi lainasumman takaisinmaksuun nähden tarpeeksi sekä osoittamaan moitteettoman maksuhistoriasi. Lainojen todellinen vuosikorko – eli kaikki lainasta aiheutuvat kulut huomioiva korko – jää kuitenkin alimmillaan noin 4,5 prosenttiin. Oma korkotasosi määrittyy tähän nähden lainahakemuksessa ilmoittamiesi tietojen perusteella.

Hae lainaa verkosta

Lainapalvelun käyttö ja lainan hakeminen onnistuvat kokonaisuudessaan verkossa. Lisäksi voit myös käyttää lainalaskuriamme, josta näet millaisia kuukausieriä toiveidesi mukainen lainasumma yleensä edellyttää takaisinmaksun osalta. Kun olet valmis kilpailuttamaan lainasi, sinun tulee täyttää vain yksi hakemus, joka vie muutaman minuutin. Tämän jälkeen saat kaikki lainapäätökset suoraan sähköpostiisi. Kun olet valinnut itseäsi miellyttävimmän lainatarjouksen, saat rahat tilillesi jopa samana päivänä lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Ohjeet tarjousten hyväksymiseen ja lainapäätöksen tekemiseen lähetämme myös sähköpostiisi. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää lainanhakemisen kokonaan, sillä lainapalvelun käyttö ei sido sinua lainan ottamiseen.

Hae edullista lainaa

Lainavertailu.fi – se helpoin ja nopein lainapalvelu