Lainaa netistä edullisesti

Lainaa netistä löydät aina nopeasti ja helposti kotimaisen Lainavertailu.fi sivuston kautta luotettavan lainapalvelun avulla voit hakea yhdellä lainahakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta, luotonanatajilta ja rahoituslaitoksilta. Kokeile nyt maksutonta lainapalvelua ja saat markkinoiden parhaat lainatarjoukset sähköpostiisi hetkessä. Ja kun päätät tarttua johonkin sinulle tarjottuun lainaan, saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana tai korkeintaan parissa pankkipäivässä!

Lainaa netistä

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Nopeaa ja edullista lainaa suoraan verkosta

Kun tarvitset äkkiä lainaa netistä arjen pieniin tai suuriin hankintoihin, käänny Lainavertailu.fi sivuston puoleen! Lainan hakeminen verkosta lainapalvelun kautta onnistuu perinteisiin pankkilainoihin verrattuna erittäin paljon nopeammin ja helpommin, sillä  yhdellä lainahakemuksella tavoitat jopa useita kymmeniä lainantarjoajia. Joustavan luoton tai lainan hakeminen ei kuitenkaan vielä sido sinua tarjousten hyväksymiseen, joten kokeile sinäkin huoletta maksutonta palveluamme suoraan netissä!

Lainan hakeminen netistä ei voisi olla enää helpompaa

Kun haet lainaa netistä, et joudu kilpailuttamaan jokaista palveluntarjoajaa  yksitellen – sen sijaan täytät vain yhden hakemuksen, jonka avulla saat useita vertailukelpoisia lainatarjouksia. Muutamassa minuutissa täytetyn hakemuksen tarkoitus onkin löytää reunaehdoiltaan ja korkokuluiltaan juuri sinulle edullisimmat lainat. Ilman tuntien työtä lainantarjoajien etsimiseksi. Tämän jälkeen voit rauhassa tutustua saamiisi lainatarjouksiin ja tehdä vasta sitten päätöksen lainan ottamisesta.  Näin ollen lainojen kilpailutus netissä on täysin riskitöntä ja sitoumuksetonta, sillä sinun ei ole pakko hyväksyä yhtäkään lainatarjousta ne saatuasi.

Lainaa jopa 60 000 € saakka

Lainaa voit hakea aina muutamasta sadasta eurosta jopa 60 000 € saakka. Lainasumman lisäksi voit itse päättää takaisinmaksuajan, pilkkoen lainan sinulle parhaiten sopiviin maksueriin. Yleisimmin laina-ajat kuitenkin vaihtelevat 1-5 vuoden välillä. Lainojen tarkat reunaehdot ja kuukausittaiset korkokulut määrittyvät aina lainantarjoajien mukaan. Tarkat tiedot näistä saat omien lainatarjoustesi mukana.

Lainapalvelun käyttö tarjoaa sinulle useita etuja

Kun haluat hakea lainaa netistä, saat seuraavat edut:

  • Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa – saat jopa useita kymmeniä lainatarjouksia minuuteissa.
  • Sinä päätät, paljonko lainaa otat ja millä takaisinmaksuajalla.
  • Palvelun käyttö on maksutonta ja sitoumuksetonta.
  • Rahat saat tilillesi parhaimmillaan samana päivänä, korkeintaan muutamassa pankkipäivässä.
  • Lainan hakemiseen vaaditaan vain yhden hakemuksen täyttäminen.

Hae lainaa

Lainan hakemisen ehdot

Kun haet palvelumme kautta lainaa netistä, sinulta ei vaadita paljoa – kunhan olet yli 20-vuotias Suomen kansalainen ja sinulla on kuukausittaiset ja säännölliset tulot, onnistuu lainan hakeminen helposti. Aiemmat maksuhäiriömerkinnät voivat kuitenkin estää lainansaannin, mutta et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan hakemiseen. Netistä voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa, mutta se ei välttämätöntä. Kuitenkin jos esimerkiksi tulosi ovat pienet ja haluat hakea suurempaa lainasummaa, voit tarvittaessa tehdä hakemuksen myös rinnakkaishakijan kanssa.

Lainavertailu.fi – se paras kotimainen lainapalvelu