Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Etsitkö lainaa ilman vakuuksia tai takaajia? Täysin kotimaisen Lainavertailu.fi lainapalvelun kautta voit hakea suoraan netistä vakuudetonta ja takaamatonta lainaa jopa useilta kymmeniltä lainantarjoajilta parhaimmillaan 60 000 € saakka! Täytät vain yhden hakemuksen, jonka lähetämme useille eri lainantarjoajille. Lainatarjoukset saat suoraan sähköpostiisi jopa minuuteissa ja rahat kilahtavat tilillesi parhaimmillaan samana päivänä tai muutamassa pankkipäivässä. Kokeile nyt!

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Ei enää vakuuksia tai takaajia

Ennen lainansaanti edellytti esimerkiksi lähisukulaisen tai ystävän tekemää henkilötakausta, suuria säästöjä tai erilaisia reaalivakuuksia. Onneksi kuitenkin asiat ovat nyt toisin. Vakuudeton laina tarkoittaakin juuri sitä, ettet joudu asettamaan aiemmin hankkimaasi omaisuutta, kuten esimerkiksi kotiasi tai ajoneuvoasi, lainan takaisinmaksun pantiksi. Näin ollen lainan hakemisesta on saatu tehtyä entistä nopeampaa ja sujuvampaa, samalla kun se on kaikille ihmisille tasapuolisempaa – kaikilta kun ei aina elämäntilanteesta riippuen löydy takaajaksi soveltuu läheistä tai vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Hoidamme lainojen kilpailutuksen puolestasi

Kun haet lainaa ilman vakuuksia tai takaajia lainapalvelumme kautta, voit samalla vertailla jopa useiden kymmenien luotontarjoajien lainaehtoja keskenään. Yhden hakemuksen täyttämisellä kun saat useita lainatarjouksia, joiden joukosta voit valita sinulle mieluisimmat lainaehdot ja korkokulut. Palvelun käyttö on täysin maksutonta, eikä se sido sinua lainan ottamiseen. Voit siis täysin huoletta vertailla tarjouksia keskenään ja tehdä päätöksen lainan ottamisesta vasta sinulle sopivimpana ajankohtana.

Markkinoiden edullisin laina löytyykin aina kotimaisen Lainavertailu.fi palvelun kautta, nopeasti ja helposti ilman vakuuksia tai takaajia. Tarvittaessa voit kuitenkin käyttää rinnakkaishakijaa, jos haluat hakea tuloihisi nähden hyvin suurta lainaa. Rahat saat myös tilillesi heti, tai korkeintaan muutamassa pankkipäivässä.

Miksi lainan hakeminen meiltä kannattaa?

Kun etsit sinulle edullisinta lainaa ilman takaajia tai vakuuksia, onnistuu se harvoin pelkällä tuurilla. Sen sijaan reunaehdoiltaan edullisimman lainan tai luoton etsintä edellyttäisi tuntien etsintää verkossa sekä useiden lainahakemusten täyttämistä eri lainan- ja luotontarjoajien sivuilla. Kotimaisen lainapalvelumme käyttö tarjoaakin useita etuja verrattuna perinteiseen lainojen hakemiseen ja kilpailutukseen:

  • Säästät rutkasti aikaa, sillä tarjoamme nopeaa palvelua vain yhden hakemuksen täyttämisellä.
  • Palvelu on sinulle täysin maksuton ja sitoumukseton.
  • Hakemalla lainaa useilta lainantarjoajilta, saat entistä todennäköisemmin hyväksytyn lainapäätöksen.
  • Onnistut saamaan edullisemman lainan kilpailuttamalla useita lainan- ja luotontarjoajia.

Eri luoton- ja lainantarjoajien korkokuluissa ja reunaehdoissa voi olla suuriakin eroja, riippuen sen tarjoajasta. Tämä pätee niin pieniin arjen kulutusluottoihin, kuin myös suurempiin yhdistelylainoihin ja autolainoihin. Näin ollen kilpailuttamalla teet aina selvää säästöä niin lainakulujen kuin myös hermojesi osalta, kun voit hakea lainaa vain yhdellä hakemuksella useilta eri palveluntarjoajilta!

Hae lainaa

Lainavertailu.fi – se paras kotimainen lainapalvelu