Kilpailuta laina ja valitse edullisin lainatarjous

Kilpailuta laina sivustollamme ja säästä jopa useita satoja euroja rahaa! Lainan kilpailuttaminen on aina kannattavaa, sillä lainakulut saa helposti pienemmiksi kilpailutuksen avulla. Kilpailuta lainasi nyt vaivattomasti kotimaisessa Lainavertailu.fi -palvelussa. Kilpailutamme puolestasi useita eri lainantarjoajia, pankkeja ja rahoituslaitoksia – vain yhdellä hakemuksella. Kilpailuttamisen jälkeen voit valita itsellesi sopivimman ja edullisimman lainatarjouksen. Tämän helpompaa ei siis lainan kilpailuttaminen voisi enää ollakaan!

Kilpailuta laina

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Kilpailutus onnistuu aina nopeasti ja helposti

  1. Täytät lainahakemuksen parissa minuutissa.
  2. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi samantien useita eri lainapäätöksiä, joista voit valita itsellesi sopivimman lainan.
  3. Kun hyväksyt lainapäätöksen, saat rahat heti tilillesi.

Ketkä voivat hakea lainaa Lainavertailu -sivuston kautta?

Voit hakea lainaa Lainavertailu.fi -sivuston kautta, jos olet yli 20-vuotias Suomen kansalainen. Sinulla tulee myös olla säännölliset tulot (esimerkiksi eläke- tai palkkatulot), joiden perusteella luotontarjoajat voivat arvioida, millaisia lainasummia ja -ehtoja he sinulle tarjoavat.

Lainaa kaikkiin elämäntilanteisiin

Kotimainen Lainavertailu.fi -sivusto auttaa löytämään markkinoiden edullisimmat ja lainaehdoiltaan parhaat lainat ja luotot kaikkiin elämäntilanteisiin. Kilpailutamme luotontarjoajien lainatarjoukset aina toiveidesi mukaan, jotta sinä voit keskittyä taloutesi pyörittämiseen.

Kilpailuta lainat verkossa

Lainan kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta, kun täytät lainahakemuksen verkossa ja annat meidän kilpailuttaa lainat sinun puolestasi. Vielä kymmenen vuotta sitten lainan kilpailuttaminen oli kuitenkin vaivalloista ja kallista. Oma pankki tarjosi usein kallista lainaa, kunhan vielä ensin varasit tapaamisajan konttoriin. Vaihtoehtona olivat myös kalliit pikavipit sekä postimyyntiyritysten lainat. Lainojen yhdenvertainen ja samanaikainen vertailu olikin hyvin vaikeaa, koska lainatarjoukset piti hakea erikseen eri paikoista.

Nykyään lainojen kilpailuttaminen onnistuu kuitenkin helposti ja nopeasti verkossa toimivien lainan kilpailutussivustojen ansiosta. Lainavertailu.fi -palvelussa saatkin yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri luotontarjoajilta. Näin voit valita lainatarjouksien joukosta aina itsellesi sopivimman lainatarjouksen. Lainan kilpailutus ei kuitenkaan vielä sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa tutustua eri tarjouksiin. Tarvitsetpa lainaa yllättävää menoa tai vaikkapa asuntoa varten, kilpailuta lainasi meillä jo tänään. Lainavertailu.fi on luotettava ja kotimainen palvelu, joka kokoaa markkinoiden parhaat lainatarjoukset puolestasi kerrasta yhteen!

Lainan kilpailuttaminen kannattaa

Kaikki lainan ottamista pohtineet tietävät, että markkinoilla on useita eri lainantarjoajia ja kaikilla heistä on omat tuotteensa. Lainatarjoukset vaihtelevatkin hyvin paljon, sillä niiden ehdot ja kulut eroavat toisistaan huomattavasti. Lainan ottaminen on aina iso taloudellinen päätös, joten lainanottajan kannattaa kilpailuttaa lainat ja tutustua niiden ehtoihin hyvinkin tarkasti. Varsinkin jos kyseessä on vähänkin suurempi summa, kannattaa lainanhakijan olla tarkkana vertailussa.

Lainan kilpailuttaminen on tärkeää, sillä eri lainantarjoajien välillä on suuria eroja lainan kuluissa ja ehdoissa. Osa pankeista tarjoaa parempia ehtoja pieniin lainoihin, osa taas suurempiin lainoihin. Kilpailuttamalla lainan voit säästää kuluissa huomattavia summia. Jos taas et kilpailuta ja vertaile lainoja, maksat todennäköisesti kuukausittain liikaa turhia maksuja. Anna siis meidän kilpailuttaa lainat puolestasi ja nauti entistä edullisemmista lainakuluista!

Kilpailuta lainat jo tänään

Lainavertailu.fi – se helpoin ja nopein lainapalvelu