Asuntolainan kilpailutus - unelmien kotiin entistä edullisemmalla lainalla

Asuntolainan kilpailutus kannattaa aina – vaikka valitettavan usein se on yksi niistä lainoista, joka tyydytään ottamaan suoraan omasta pankista. Asuntolainakulut voi kuitenkin saada huomattavasti pienimmäksi, kun asuntolainan kilpailuttaa kotimaisen Lainvertailu.fi -palvelun kautta. Me kun kilpailutamme puolestasi useita eri asuntolainantarjoajia, jopa 500 000 € saakka vain yhdellä hakemuksella!

Asuntolainat

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

Asuntolainan takaus

Pankit edellyttävät usein asuntolainaa ottaessa takausta. Asuntolainan takaus voidaan toteuttaa joko henkilötakauksen, reaalitakauksen tai omatakauksen avulla. Lainavertailu.fi -vertailupalvelussa vakuudet eivät kuitenkaan ole välttämättömyys, riippuen varsinkin hakemasi lainasumman määrästä sekä omista tuloistasi. Luotonanatajat kun ottavat huomioon asuntolainatarjousta tehdessään taloustilanteesi kokonaisvaltaisesti.

Mahdollisimman suuren lainasumman saaminen voi kuitenkin luotonantajasta riippuen edellyttää rinnakkaishakijaa, jonka avulla voit hakea suurempaa asuntolainaa ilman takausta, entistäkin edullisemmilla lainaehdoilla.

Rinnakkaishakija antaa mahdollisuuden isompaan lainaan

Rinnakkaishakija, johon viitataan usein myös yhteishakijana, on päähakijan rinnalla samaa lainaa hakeva henkilö. Hänet siis kirjataan lainasopimukseen toiseksi lainanottajaksi. Yhteishakija voi olla kuka tahansa hakijalle läheinen henkilö, eikä hänen tarvitse olla sukua tai asua samassa osoitteessa päähakijan kanssa.

Edullista asuntolainaa ja turvaa takaisinmaksuun

Rinnakkaishakija tarjoaa sekä luotonantajille että -ottajille takaisinmaksun osalta enemmän joustoa sekä turvaa. Kahden hakijan asuntolainatarjoukset ovat samasta syystä myös entistä edullisempia reunaehdoiltaan – jos siis kaipaat pienempää korkoa tai pidempää maksuaikaa, suuremman ja edullisemman asuntolainan lisäksi, tarjoaa yhteishakijan käyttö parhaan mahdollisuuden niiden saavuttamiseen!

Rinnakkaishakijalta edellytetään samoja kriteerejä, kuin lainan päähakijalta:
  • Hänen tulee olla vähintään 20-vuotias
  • Yhteishakijalla tulee olla säännölliset tulot (esimerkiksi palkka tai eläke)
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä eli puhtaat luottotiedot
  • Hänen tulee olla Suomen kansalainen ja omata suomalainen henkilötunnus

Asuntolainatarjoukset vertailussa

Asuntolainan kilpailutus tarjoaa sinulle aina markkinoiden edullisimman ja reunaehdoiltaan parhaan asuntolainan. Kotimainen Lainavertailu.fi -sivustolla voitkin kilpailuttaa asuntolainasi helposti ja nopeasti, jotta sinä pääset nauttimaan unelmiesi kodista mahdollisimman pian! Me kokoamme parhaat lainatarjoukset minuuteissa, jonka jälkeen sinä päätät, mikä asuntolainatarjouksista on juuri sinun tilanteessasi se paras vaihtoehto. Asuntolainan kilpailutus ei kuitenkaan sido sinua vielä lainan ottamiseen, joten tutustu erilaisiin lainavaihtoehtoihin ja kilpailuta lainasi jo tänään!

Hae edullista asuntolainaa

Kun etsit asuntolainaa netistä, luota suomalaiseen palveluun