Matkalaina rahoittaa unelmiesi loman

Matkalaina kannattaa kilpailuttaa aina hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä, sillä eri lainantarjoajien kulut ja korot voivat erota toisistaan erittäin suuresti. Kilpailutus vie vain muutaman minuutin ja tarjoaa sinulle markkinoiden parhaat matkalainat, olipa tarpeenasi etsiä pienempää kulutusluottoa lomaostoksiin tai isompaa rahoitusta kokonaisen maailmanympärysmatkan maksamiseen.

Lainavertailu.fi kilpailuttaa yhdellä hakemuksella puolestasi lukuisia eri matkalainan tarjoajia, aina 60 000 € saakka. Täytä sinäkin sitoumukseton lainahakemus jo tänään!

Matkalaina

Etunimi
Sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Valitse lainasumma

Valitse laina-aika
v

Lainan kuukausierän arvio

* Esimerkki lainakustannuksista: Nimelliskorko 7,75%, Todellinen vuosikorko 8,03%, Tilinhoitomaksut 0€. Aloitus- ja kuukausikulut 0€, Korkokulut 5 174€, Kokonaiskulut 20 174€. Tarjottava laina-aika voi olla 1 – 15 vuoden välillä ja korko 4,5% – 20%.

Markkinoiden edullisimman matkalainan löydät meiltä

Kotimaisen Lainavertailu.fi -palvelun kautta löydät aina markkinoiden edullisimmat ja reunaehdoiltaan parhaat matkalainat. Anna siis meidän kilpailuttaa eri lainantarjoajat puolestasi, jotta sinä pääset nauttimaan unelmiesi lomasta mahdollisimman pian! Lainahakemuksen täyttäminen ja matkalainavertailu onnistuvat vain parissa minuutissa, jonka jälkeen voit itse päättää mikä saamistasi lainatarjouksista on sinusta paras valinta. Kun olet valinnut edullisimman lainatarjouksen, voit halutessasi hakea lainaa saman tien, jolloin rahat kilahtavat tilillesi parhaimmillaan vielä saman päivän aikana.

Mitä lainanhakijalta edellytetään?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias suomen kansalainen, jolla on säännölliset tulot sekä suomalainen henkilötunnus. Tarjottavat lainasummat ja lainaehdot luotontarjoajat arvioivat aina hakijakohtaisesti, perustaen tarjouksensa hakijan taloustietoihin.

Rinnakkaishakijan avulla voit saada isomman ja edullisemman lainan

Rinnakkaishakija on päähakijan kanssa samaa lainaa hakeva henkilö. Hän voi olla kuka tahansa päähakijan läheinen, eikä hänen tarvitse asua samassa osoitteessa tai olla sukua lainan pääasialliselle hakijalle. Kahden hakijan lainatarjoukset saavat usein myös entistä edullisemmat reunaehdot, joten jos haluat hakea isoa lainaa tai pienentää lainanhoitokulujasi, kokeile lainahakemuksen tekemistä yhdessä rinnakkkaishakijan kanssa.

Tee sinäkin matkalainavertailu jo tänään ja toteuta unelmiesi loma ilman turhia rahahuolia!

Täytä lainahakemus